Despre AS

Grupul AS IMOBILIARE acoperă întreaga gamă a serviciilor specifice pieței imobiliare:
VÂNZĂRI și ÎNCHIRIERI adresându-se atât persoanelor fizice, cât și celor juridice.

1

SERIOZITATE

Mereu profesioniști când vine vorba despre munca și pasiunea noastră. Echipa noastră este formată dintr-un grup de profesioniști cu competențe specifice sectorului imobiliar, atenți la nevoile tale, astfel încât să poți beneficia de soluții optimale și complete.

2

RAPIDITATE

Te vei bucura de proprietatea dorită în cel mai scurt timp posibil. Prioritatea echipei noastre este soluționarea rapidă a cererii tale. Pe această bază construim raporturi de încredere, durabile în timp.

3

FLEXIBILITATE

Suntem atenți la nevoile tale și îți prezentăm exact proprietatea care ți se potrivește. Apelând la serviciile noastre, rezultatul dorit va fi obținut cu cel mai mic efort.

Ne dorim să ne înscriem printre liderii pieței imobiliare locale, construind cu voi raporturi de încredere, durabile în timp, dincolo de o simplă necesitate de moment.

Echipa AS

În echipa noastră s-a reunit un grup de liberi profesioniști, cu competențe micro sectoriale, astfel încât să puteți beneficia de soluții optimale și complexe.

Contactează-ne!

Ești interesat de o proprietate? Nu ai găsit ce căutai? Contactează-ne și îți vom găsi proprietatea dorită!

0771687530

 contact@asimobiliare.com

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.